Sunday, April 26, 2009

Final Piala FA 2009 : Sengketa Politik Dilupakan

Salam..

Pertamanya syabas dan tahniah diucapkan kepada pasukan Selangor atas kejayaan menjulang trofi Piala FA tahun ini dengan menewaskan pasukan Kelantan di Bukit Jalil malam tadi.

Selain aksi yang menarik dan mendebarkan dalam jangkamasa 120 minit perlawanan (90 minit + 30 minit masa tambahan), kehadiran pemimpin pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim di pentas utama stadium semalam turut mencuri tumpuan. Berikut antara gambar yang di'grab' dari blog Anwar Ibrahim.


Syabas dan tahniah dari Anwar Ibrahim kepada kapten pasukan Selangor, Mohd.Amri Yahyah.


Barisan VIP terdiri daripada (tiga dari kiri), Tengku Muhammad Faris Petra, Datuk Che Mat Jusoh, Datuk Shabery Cheek, Datuk Redzuan Sheikh Ahmad, Tan Sri Khalid Ibrahim, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Tan Sri Annuar Musa.


Datuk Seri Anwar Ibrahim bersalaman dengan Menteri Belia dan Sukan, Datuk Ahmad Shabery Cheek sambil diperhatikan Naib Presiden FAM, Datuk Redzuan Sheikh Ahmad.


Datuk Seri Anwar Ibrahim bersama Raja Bolasepak Malaysia, Datuk Abdul Ghani Minhatp/s : Kalau MB Kelantan,Tok Guru Nik Aziz datang semalam lagi gempak stadium, hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...